Latvijas labākie vieglatlēti tiksies Kuldīgā

LVS, 26/02/2016 11:04

27. un 28. februārī Kuldīgas vieglatlētikas manēžā notiks Latvijas čempionāts, kurā vienuviet pulcēsies Latvijas labākie vieglatlēti, treneri un atbalstītāji. Papildināts ar pieteikto dalībnieku sarakstiem un sacensību programmu.

Izlases direktors Dmitrijs Miļkevičs aicina ikvienu ierasties uz šo sporta notikumu: „Nedēļas nogalē skatītājiem būs iespēja klātienē vērot mūsu labākos atlētus. Lai gan daži sportisti nepiedalīsies, jo atrodas treniņu nometnēs vai ir nelielas veselības problēmas, tomēr uzskatu, ka valsts čempionāts ir nozīmīgākās sacensības lielai daļai sportistu.”

Latvijas čempionātā sportistiem ir iespēja kvalificēties Pasaules čempionātam telpās, kas no 17. līdz 20. martam norisināsies ASV, Portlendā. Sacensībās dalību apstiprinājusi Aiga Grabuste lodes grūšanā, Gunta Latiševa-Čudare60m un 200m, Māra Grīva 60m un tāllēkšanā, Elvijs Misāns tāllēkšanā un trīssoļlēkšanā, Jānis Leitis trīssoļlēkšanā un daudzi citi. Ir pamats domāt, ka sportisti ir labi sagatavojušies un iepriecinās sevi un skatītājus Kuldīgā!

Turpinot iesākto tradīciju, laikraksts „Kurzemnieks” apbalvos Kuldīgas manēžas rekorda labotājus ar naudas balvu 100 eiro apmērā. Ar šī brīža rekordiem varat iepazīties pievienotajā failā.

Sacensības sestdien sāksies ar lodes grūšanu vīriešiem plkst. 15.00. Sacensību atklāšana plkst. 15.55. Savukārt sacensību sākums svētdien plkst. 11:00. Ieeja – bez maksas.
Papildinājums.
Pieteikto dalībnieku saraksti - ziņas pielikumā.