Eiropas Vieglatlētikas asociācijas seminārs Komunikācijas vadītājiem

Rebeka Ozolniece, 04/04/2022 11:00

No 30. marta līdz 1. aprīlim Minhenē norisinājās Eiropas Vieglatlētikas asociācijas rīkotais seminārs komunikācijas vadītājiem.

Trīs dienu programma bija veidota, balstoties uz diviem galvenajiem blokiem: Komunikācijas plāns Eiropas čempionātam vieglatlētikā, kurš šī gada vasarā norisināsies Minhenē. Savukārt otrais bloks segmentēja vispārējo federāciju stratēģiju attīstību komunikācijas jautājumos. 

Seminārā piedalījās 45 pārstāvji no dažādām Eiropas Vieglatlētikas asociācijas federācijām. Seminārā tika nodrošināta cieša komunikācija federāciju pārstāvju starpā, organizētas darba grupas, viedokļu un pieredzes apzināšana, kā arī teorētisko zināšanu pilnveidošana, piedāvājot komunikācijas rīkus, lai efektīvāk sasniegtu katras federācijas izvirzītos mērķus. 

Dažas no seminārā apskatītajām tēmām:
2022. gada Minhenes koncepts: komunikācijas plāns, plašsaziņas līdzekļu darbības, pasākuma pārraižu nodrošināšana utt.;
Eiropas vieglatlētikas asociācijas attīstības prioritātes, tostarp "I Run Clean", "Safeguarding" un "Young Leaders Forum";
Vispārējā federāciju komunikācijas stratēģijas izstrāde un realizācija.

Semināra noslēgumā dalībniekiem bija iespēja apmeklēt Minhenes Olimpisko stadionu, kurā 1972. gadā norisinājās vasaras Olimpiskās spēles un šī gada vasarā notiks Eiropas čempionāts vieglatlētikā. Dalībnieki tika iepazīstināti ar rekonstrukciju plānu un esošās infrastruktūras pielāgošanu čempionāta realizācijas nodrošināšanai.