Jūnijā notiks Eiropas Vieglatlētikas asociācijas rīkotā "Augstu sasniegumu tiešsaistes nedēļa"

Ieva Misāne, 12/05/2021 14:00

Eiropas Vieglatlētikas asociācija, novērtējot treneru interesi par līdzšinējo tiešsaistes izglītības programmu, organizēs īpašu pasākumu “High performance online week” jeb “Augstu sasniegumu tiešsaistes nedēļa”, kas notiks no 7. līdz 11. jūnijam.

2021. gada “Augstu sasniegumu tiešsaistes nedēļa” ir paredzēta visiem profesionāļiem, kuri ir saistīti ar augstu sasniegumu vieglatlētiku. Pasākuma mērķis ir dot iespēju dalībniekiem virtuāli kontaktēties, mācīties un pieredzēt citu speciālistu praksi. Kaut arī teorija un prakse dažreiz nonāk konfliktā, šīs konferences mērķis ir saskaņot abus uzskatus, kas kalpotu augstu sasniegumu sasniegšanai mūsu sporta veidā.

Zinātniskais atbalsts ir svarīgs augstu sasniegumu sporta aspekts, un tas ietver tādas tēmas kā biomehānika, uzturs, fizioloģija un psiholoģija. Visu šo informāciju treneri un sportisti izmanto, lai uzlabotu savu sniegumu, piemēram, izmantojot uztura režīmu, spēka treniņu programmas un traumu profilakses metodes. Turklāt sporta jomā arvien vairāk sportisti un treneri paļaujas uz tehnoloģijām (piemēram, GPS sistēmām un dažādiem fizisko īpašību mērītājiem).

Pasākuma programma:

Reģistrācija šeit.
Pasākums notiks jaunajā EAA tiešsaistes pasākumu platformā. Pamācība, kā reģistrēties un pieteikties semināriem – pielikumā.