No skolas skola uz Lattelecom Rīgas maratonu

LVS, 08/05/2015 11:28

Latvijas Vieglatlētikas savienība sadarbībā ar LSFP un Aģentūru Nord Event Communications piedāvā iespēju sporta skolu audzēkņiem izdevīgu iespēju pieteikties uz LATTELECOM RĪGAS MARATONS '2015, kas notiks 2015.gada 17.maijā Rīgā.

Skolu komandām par reģistrāciju sacensībām par katru pieteikto personu jāsedz dalības maksa 1,00 EUR.
Latvijas sporta skolu un skolu komandu kauss tiks izcīnīts starp skolu komandām, no kurām finišēs ne mazāk kā 10 dalībnieki. Komandai summēs 10 labākās savā vecuma grupā izcīnītās vietas, ņemot vērā abu dzimumu visas 3 vecuma grupas. Uzvarētāja komanda saņem finansējumu 500,- EUR apmērā, otrā vieta 300,- EUR un trešā vieta 200,- EUR sporta aprīkojuma iegādei.

Skolu kausa izcīņā tiks reģistrēti 500 dalībnieki. Sasniedzot 500 pasākuma dalībnieku kopējo skaitu, reģistrēšanās sacensībām tiek pārtraukta.

Visām komandām ir iespēja pieteikties uz transporta/ degvielas kompensāciju, kura izmaksas koordinē Latvijas Vieglatlētikas savienība.

Reģistrācija skolu komandām par īpašo dalības maksu notiek no 24.aprīļa – 8.maijam.

Skolu komanda piesakās elektroniski marathon@necom.lv norādot šādu informāciju: skolas nosaukums, dalībnieku skaits komandā, kontaktpersonas vārds, uzvārds un kontakttelefons. Kā papildepastu (CC:) lūgums pielikt arī epastu: lvs@lat-athletics.lv.

Nolikums - pielikumā.