Notiks apmācības par LVS jauno statistikas sistēmu. Mainīts norises datums!

Dzēsts lietotājs, 15/11/2017 20:11

5.decembrī (nevis 28. novembrī, kā tika ziņots iepriekš) RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 (Durbes ielā 4, Rīgā, LV-1007), 206. auditorijā (2. stāvs) no plkst. 10.00 līdz 13.00 notiks apmācības par jaunās Latvijas Vieglatlētikas savienības (turpmāk - LVS) statistikas sistēmas darbību, kuru vadīs sistēmas izstrādātājs Kārlis Evertovskis.

Seminārs notiks 5.decembrī (nevis 28. novembrī, kā tika ziņots iepriekš)!

Lūdzam pievērst uzmanību, ka visās LVS rīkotajās sacensībās tiks izmantota jaunizveidotā statistikas sistēma (turpmāk - sistēma). Turpmāk sacensībām vajadzēs pieteikties tiešsaistē LVS mājaslapā, izmantojot iepriekš atsūtītos piekļuves datus. Tāpat sistēma ļaus tiešsaistē sekot līdzi sacensību rezultātiem, sportistu, treneru un organizāciju profiliem, sniedzot plašas iespējas statistikā, kā arī veidot objektīvus sportistu un treneru reitingus.

Aicinām uz apmācībām ierasties ar portatīvajiem datoriem, lai klātienē soli pa solim apgūtu sistēmas iespējas – kā pieteikties LVS sacensībām, kā labot un papildināt sportistu, treneru un organizāciju profilus, kā arī saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem par statistikas sistēmu.

Aicinām uz apmācībām ierasties tos interesentus, kuri ikdienā strādās ar LVS statistikas sistēmu – direktorus, direktoru vietniekus, sporta skolu trenerus, metodiķus, sacensību organizatorus, kā arī pārējos interesentus.

Pieteikumus apmācībām lūgums nosūtīt līdz 2017. gada 24. novembrim, rakstot uz e-pastu lvs@athletics.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu un sporta skolu/klubu. Dalība apmācībās ir bez maksas. Vietu skaits ierobežots!

Aicinām visus juridiskos biedrus un pārstāvjus jau šobrīd sākt apgūt jaunās statistikas sistēmas piedāvātās iespējas, pārbaudot esošās informācijas precizitāti un leģitimitāti.  

Tāpat informējam, ka juridiskiem biedriem līdz 2017. gada 30. novembrim LVS mājaslapā jāievada savu rīkoto sacensību kalendārs. Ja līdz šim datumam netiks ievietota informācija, LVS juridisko biedru sacensības netiks atspoguļotas kalendāra sadaļā LVS mājaslapā.