Par uzvaru 2014. gada Prezidenta balvas izcīņā!

LVS, 22/07/2013 10:15
Madara Palameika, Vadims Vasiļevskis un Līna Mūze, ienesot sacensību lāpu.
Foto: Juris Bērziņš-Soms

Latvijas Vieglatlētikas savienība izsaka pateicību ikvienam izlases sportistam, kura ieguldījums palīdzēja Latvijas komandai izcīnīt 2. vietu nedēļas nogalē notikušajā Valsts Prezidenta balvas izcīņā.

Paldies sakām mūsu ātrajiem un ātrajām īso un garo distanču skrējējiem un skrējējām. Paldies visiem barjerskrējējiem, barjerskrējējām, tāpat arī šķēršļu skrējējiem un skrējējai. Pateicamies dažādu sporta rīku metējiem un metējām, lodes grūdējiem un grūdējām, horizontālo un vertikālo disciplīnu lecējiem un lecējām. Un visbeidzot liels paldies abu stafešu skrējējiem un skrējējām!

Priecājamies par sacensību rekordu labotājiem – Mareku Ārentu (kārtslēkšana), Dmitriju Jurkeviču (1500m), Agnesi Pastari (5000 soļošana) un Madaru Palameiku (šķēpa mešana).

Veiksmīgs starts izdevies arī savu sezonas labāko rezultātu labotājiem – Laurai Ikauniecei (100m), Jānim Jansonam (110m/b), Dmitrijam Jurkevičam (800m), Marekam Ārentam (kārtslēkšana), Agnesei Pastarei (5000 soļošana) un Arnim Rumbeniekam (10000m soļošana).

Neesam aizmirsuši par sportistu treneriem, tāpēc liels paldies viņiem par klātbūtni un atbalstu!

Atvainojamies par nelielām kļūmēm saistībā ar organizatoriskajiem jautājumiem izlases koordinēšanas posmos. Centīsimies veicināt darba kvalitāti, lai nākamie starti izlases komandai būtu arvien pārliecinošāki un veiksmīgāki!
Paldies vēlreiz ikvienam par veiktajiem centimetriem, metriem, sekundēm un minūtēm izlases sastāvā!

Vēlot panākumus nākamajās sacensībās,
Latvijas Vieglatlētikas savienības birojs