Latvijas Vieglatlētikas savienība izsludina radošo konkursu Kuldīgas bērniem un jauniešiem

LVS, 01/02/2014 10:01

Kuldīgas 1.-9.klašu skolēni tiek aicināti piedalīties konkursā un izveidot mākslas darbu, attēlojot kādu no Latvijas izcilākajiem vieglatlētiem. Žūrijas un interneta balsojumā tiks noskaidroti trīs labākie darbi divās vecuma grupās un to autori tiks apbalvoti Latvijas čempionāta laikā 21. februārī Kuldīgā.

Lai piedalītos konkursā, dalībnieki var izvēlēties kādu no piedāvātajiem 13 sportistiem un attēlot to oriģinālā un interesantā veidā. Jeļena Prokopčuka, Ineta Radēviča, Zigismunds Sirmais, Mareks Ārents, Ainārs Kovals, Jānis Leitis, Elvijs Misāns, Normunds Pūpols, Vadims Vasiļevskis, Laura Ikauniece, Poļina Jeļizarova, Madara Palaimeika un Rolands Arājs ir Latvijas izlases vieglatlēti, kuri ir panākumiem bagāti ne vien vietēja mēroga sacensībās, bet arī veiksmīgi pierādījuši sevi pasaulē. Starp viņiem ir gan Olimpisko spēļu dalībnieki, gan vairākkārtēji Latvijas un Eiropas čempioni un rekordisti. Šie sportisti pārstāv dažādas disciplīnas, taču viņus vieno mērķis tiekties uz arvien jaunām virsotnēm un pārspēt pašiem sevi.

Darbus konkursam var iesniegt personīgi vai pa pastu Vieglatlētikas savienības birojā, Augšielā 1, Rīgā, darba dienās no plkst. 9 līdz 17 vai Kuldīgas Vieglatlētikas manēžas administrācijā, Kuldīgā, Dzirnavu ielā 13. līdz 5. februārim. Tam sekos interneta balsojums Vieglatlētikas savienības draugiem.lv lapas virtuālajā izstādē, kas sāksies 8. februārī un norisināsies līdz 18. februāra pusnaktij. Sociālās interneta vietnes lietotāji noteiks 3 labākos mākslas darbus, divās vecuma grupās: 1.-4. klašu skolēni un 5.-9. klašu skolēni. Paralēli interneta vērtējumam arī Vieglatlētikas savienības izveidota žūrija izvēlēsies 3 favorītus katrā vecum grupā. Izstādi ar labākajiem darbiem varēs aplūkot no 14. līdz 22. februārim Kuldīgas Vieglatlētikas manēžā. Visi konkursa dalībnieki tiks aicināti uz Latvijas čempionātu 21. februārī Kuldīgas Vieglatlētikas manēžā, kur notiks labāko darbu autoru apbalvošana. Pirmo vietu ieguvējiem tiks dota iespēja uzlidot vēl nepieredzētos augstumos ar Aerodium. Otro vietu ieguvēji dosies uz Zviedru Cepuri sasniegt sprinta cienīgu ātrumu. Savukārt trešo vietu ieguvēji draugus apciemos Rīgas Zooloģiskā dārza atlētiskākos iemītniekus. Visus godalgoto vietu ieguvējus ar saldu enerģiju nodrošinās Pure Chocolate, taču pirmo vietu ieguvējus pārsteigs T-Bode!

Pielikumā pievienojam konkursa nolikumu un tā sportistu vizītkartes!

Organizatoru kontaktinformācija:
Sintija Melne +371 25955235 sintija.melne@lat-athletics.lv
Edgars Kļaviņš +371 28859671 klavinsedgars99@inbox.lv