Pasaules Jaunatnes olimpiāde

LVS, 20/03/2014 15:51

Pasaules Jaunatnes II Olimpiāde Naņdzjina (Ķīna) 16. - 28. augusts 2014

Visiem kandidātiem, kas ir LVS sarakstā ir jāizpilda šie nosacījumi:

1. Dalībnieku anketas - "Athlete form" (jāaizpilda sportistiem) un "Administration form" (jāaizpilda treneriem), aizpildītas visiem kandidātiem (sportisti, treneri) kopā ar pases kopiju un fotgrāfiju jāatsūta uz e-pastu maruta.murovska@olimpiade.lv LĪDZ 2014. GADA 17. APRĪLIM, saņemot dokumentus atbildēšu elektroniski, ka ir saņemts, ja atpakaļ atbilde nav saņemta lūdzu zvaniet man (26423519 Maruta), lai esam pilnīgi pārliecināti, ka pieteikums ir saņemts.

Pieteikuma dokumenti

1. Pieteikuma anketa (dokumentu nosūtīšanai saglabājiet ar nosaukumu Athlete_Vards_Uzvards, piemēram Athlete_Juris_Berzins un Administration_Vards_Uzvards, piemeram Administration_Juris_Berzins)
2. ieskanēta pases kopija (pases derīguma termiņš 6 mēneši no Ķīnā iebraukšanas datuma (augusts) pasei jābūt derīgai vismaz līdz 2015. gada februārim)
3. fotogrāfija elektroniski (JPG vai JPEG formāts) (dokomentu formāts) NEDER skanētas bildes!!!!! Sūtot bildi saglabājiet ar nosaukumu Vards_Uzvards_sporta_veids, piemēram Juris_Berzins_vieglatletika)
Nosacījumi fotogrāfijai -
- fotgrāfijas izmērs ir 35mm x 45mm faila izmēram ir jābūt starp 50kb un 1024k
- fotogrāfijai ir jābūt krāsainā un uzņemtāi ne vēlāk kā pirms 6 mēnešie
- fotogrāfijai jābūt skaidrai, ar labu kontrastu, uzņemtai no priekšpuses un uz balta fona
- nedrīkst bildēties ar cepuri, šalli, matu lentām vai saulesbrillēm
- bildei ir jābūt uzņemtai no priekšpuses ar ar redzamām abām acīm un ausīm
- bildei jābūt, tīrai, neapstrādātai un bez jebkādie traipiem un bojājumiem

Fotogrāfija - jebkurā foto salonā uzrādot/nosaucot bildes parametrus Jūs nobildēs un sarunājot atsūtīs uz Jūsu nosaukto e-pastu (sūtot bildi saglabājiet ar nosaukumu Vards_Uzvards_sporta_veids, piemēram Juris_Berzins_vieglatletika)

Anketas aizpildīt, nofotogrāfēties un nokopēt pasi Jūs varat arī Latvijas Olimpiskaja komitejā, Elizabetes iela 49, Rīga, iepriekš obligāti piesakoties zvanot Mārtiņam 26152555 vai Maruta 26423519.

Ja ir kādi jautājumi, neskaidrības zvaniet tel. 29102606, Ilzei Stukulei vai rakstīt ilze.stukule@gmail.com