Vieglatlēti sezonu uzsāks Jēkabpilī!

LVS, 24/04/2014 07:27

Saules piesildīts, labām emocijām piesātināts un labvēlīgas auras bagāts Jēkabpils stadions šī gada 3.maijā ir gatavs uzņemt Latvijas un kaimiņvalstu sportistus Jēkabpils atklātajā čempionātā vieglatlētikā, kuram šosezon aprit 25 gadi.

Šī ir unikāla iespēja jebkuram vieglatlētam būt Latvijas labāko sportistu vidū, pārbaudīt savu sportisko formu un gatavību sezonai, iegūt jaunus draugus ar kopīgām interesēm, labot ne tikai savējos, bet arī stadiona un Latvijas rekordus!

25.sezona sniedz svētku sajūtu un pacilātu noskaņojumu mums visiem - organizatoriem, sportistiem un izcilā soļotāja un lodes grūdēja dzīvesbiedrēm Intai Zeltiņai un Ausmai Bērziņai.

Soļotāju sportiskajai saimei šogad trīskārši svētki – 25 gadi čempionātam, piemiņas simtgade mūsu izcilajam, daudzkārtējam Latvijas čempionam un rekordistam, vienam no pirmajiem Latvijas sportistiem, kuram 1950.gadā piešķirts nopelniem bagātā sporta meistara tituls, 1952.gada Helsinku Olimpisko spēļu dalībniekam Pēterim Zeltiņam, bet 80 gadu jubileju 13.janvārī nosvinēja mūsu izcilā soļotāja dzīvesbiedre Inta Zeltiņa, kura ik gadu ir mūsu čempionāta īpašā viešņa.

Lodes grūšanas sektorā sportisti cīnīsies par vairākkārtējā Latvijas čempiona un rekordista Jura Bērziņa piemiņas kausu, kurus ar gandarījumu sirdī un prieku par sasniegumiem pasniegs izcilā sportista dzīvesbiedre Ausma Bērziņa.

Čempionāta svētku reizei par godu šogad par stadiona rekordu labošanu, nolikumā paredzētajās disciplīnās, sportistiem tiks piešķirta naudas balva EUR 50,00. Neizpaliks arī atbalstītāju sarūpētās balvas veselībai un enerģijai ar vitamīnu devu no SIA ,,Rītausma’’ produkcijas un SIA ,,Dona’’ spēkpilnās un gardās rudzu maizes klaipa.

Netrūks sirsnības un atsaucīgu tiesnešu smaida.

Mēs dodam garantiju labiem rezultātiem un jauki pavadītai sporta dienai vieglatlētikas arēnā!

Uz tikšanos 3.maijā, Jēkabpils stadionā!

Informāciju sagatavoja:
Aiva Jakubovska
čempionāta organizatore