Programma “I Run Clean” turpmāk būs pieejama jaunā platformā. Papildināts.

Ieva Misāne, 04/02/2024 14:00

Eiropas Vieglatlētikas asociācija (EAA) izziņo jaunu e-apmācību platformu. Izmantojot šo platformu, EAA aktualizē satura digitalizāciju. Visi lietotāji – sportisti, treneri, amatpersonas, vadītāji, utt. – varēs pierakstīties platformā un piekļūt plašam satura klāstam.

Papildinājums.
Ņemot vērā, ka šobrīd I Run Clean programma nav pieejama latviešu valodā, tad I Run Clean sertifikāts nav obligāts, lai iegādātos LVS sportista licenci. Kad programma atkal būs pieejama latviešu valodā, sertifikāts būs obligāts, iegādājoties licences. 

PEAA ir nolēmusi izmantot to pašu platformu, ko izmanto Pasaules Vieglatlētikas asociācija, lai centralizētu visu savu e-mācību saturu vienā vietnē.

Platformai var piekļūt šeit: https://europeanathletics.elearning.worldathletics.org/access/login

Viena svarīga izmaiņa ir I Run Clean sertifikācijas migrēšana uz šo jauno platformu. I Run Clean kurss šajā platformā būs pieejams no 2024. gada 22. janvāra. Apmeklējot I Run Clean kursu, lietotāji varēs atklāt jaunu, inovatīvāku un mūsdienīgāku dizainu. Tas nozīmē, ka iepriekšējā platforma tiks slēgta 2024. gada 22. janvārī.

Šī adrese: https://www.irunclean.org/ joprojām būs aktīva un novirzīs uz jauno e-mācību platformu.

I Run Clean sertifikācija joprojām būs obligāta prasība LVS licencētajiem sportistiem un dalībai Eiropas vieglatlētikas sacensībās, kā tas atrunāts sacensību nolikumos.

  • Ikviens, kuram ir I Run Clean sertifikāts, kas ir derīgs 2024. gada 20. janvārī, saglabās sertifikātu līdz 2026. gada 1. janvārim.
  • Ikvienam, kam I Run Clean sertifikāta derīguma termiņš beidzās 2024. gada 20. janvārī, būs jāapgūst atsvaidzināšanas modulis jaunajā platformā.
  • Visiem lietotājiem, kuru kurss nav pabeigts līdz 2024. gada 20. janvārim, kurss būs jāiziet jaunajā platformā.

Turklāt tuvāko nedēļu laikā programma I Run Clean tiks paplašināta, iekļaujot trīs jaunus moduļus, kas īpaši izstrādāti treneriem, medicīnas darbiniekiem un vadītājiem. Šī būs lieliska iespēja izglītot ar sportistiem saistīto komandu par cīņu pret dopingu. Visas valodas būs pieejamas pakāpeniski.