Notiks vieglatlētikas treneru ziemas konference

Ieva Misāne, 04/12/2023 13:00

15. decembrī Daugavas stadiona konferenču zālē notiks treneru seminārs.

Konferences programma

11.00-12.30
"Sports un Ergonomika – no sportista, trenera un sporta infrastruktūras skatu punkta" – Ivars Vanadziņš (90 min)
Ivars Vanadziņš - Dr.med, asoc.profesors, Rīgas Stradiņa universitātes Darba drošības un vides veselības institūta direktors

12.45-14.15 
"Efektīva komunikācija ar sportistiem: uzticību un sapratni veidojoša komunikācija” Pauls Pujāts (90min)
Pauls Pujats ir Olimpiskais kārtslecējs, īpašnieks Pujāta metodei, kas ir jaunākā biohacking un daudzfunkcionāla sistēma, kas veidota, lai palīdzētu indivīdiem sasniegt savu maksimālo potenciālu. Ar uzņēmējdarbības pieredzes palīdzību viņš ir spēlējis būtisku lomu uzņēmumā Obsesh, kas vērsta uz palīdzību sportistiem iegūt ienākumus. Pauls ir pasniedzis labsajūtas un teambonding uzņēmiem kā, Coinbase, Ernst & Young, Facebook, Slack, Airbnb, Nike un Starptautiskajā Olimpiskajā komitejā (IOC), u.c veicinot komandas veidošanas aktivitātes un veicinot veselīgu darba vidi. Kā sportista mentors AFH - Athletes For Hope - viņš dalās savās zināšanās un pieredzē, lai vadītu un iedvesmotu citus. Turklāt Pauls arī attīsta Labsajūtas un dziedniecības centru Latvijā - Buddas Muižas Veselības centrs, papildinot savu apņemšanos veicināt holistisku un preventatīvu prakšu pielietošanu.

14.30-16.00
“Javelin throw one-o-one” Heiko Vaat  (Igaunija) (90min) – praktiskā nodarbība ar trenera Heiko audzēkņiem.
Lekcija notiks angļu valodā.

Heiko Vaat – Igaunijas vieglatlētikas treneris, 2022. gadā saņēmis atzinību no Eiropas Vieglatlētikas asociācijas kā Igaunijas labākais vieglatlētikas treneris. Specializējies dažādās disciplīnās, viena no tām – šķēpa mešana.

Lai pieteiktos semināram, lūgums aizpildīt reģistrācijas anketu līdz 11. decembrim un apmaksāt savu dalību līdz 14. decembrim.

Pieteikuma anketa šeit.

Dalības maksa:
Studentiem (topošajiem treneriem un topošajiem sporta skolotājiem) – 20 eiro
Vieglatlētikas treneriem – 30 eiro
Citām personām – 50 eiro

Semināra apmaksas veidi, kas jānorāda anketā, – rēķina apmaksa (juridiskām personām) vai pārskaitījums Latvijas Vieglatlētikas savienībai (privātpersonām), maksājuma uzdevumā norādot – vārds, uzvārds, dalības maksa treneru seminārā 15.12.

Rekvizīti:
Biedrība Latvijas Vieglatlētikas savienība
Reģistrācijas numurs: LV40008029019
SEB Banka
UNLALV2X
Konts: LV89UNLA0002200700380

Semināra dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 6 akadēmisko stundu apmērā.

Jautājumu gadījumā sazināties ar Ievu Misāni: 26421115, ieva.misane@athletics.lv