Latvijas Skolu kauss

Ieva Misāne, 11/09/2023 10:00

Sadarbībā ar Rīgas domi un Izglītības un zinātnes ministriju aicinām skolas un skolēnus no visas Latvijas mēroties spēkiem Pasaules čempionāta Skolu kausā, kas norisināsies Pasaules skriešanas čempionāta ietvaros 1. oktobrī. Skolēni jūdzes un piecu kilometru distancēs, kas ir arī oficiālās trases Pasaules čempionātā skriešanā, var startēt par simbolisku maksu 2,00 eiro apmērā.

Kā pieteikt skolas komandu?
Lai pieteiktu savas skolas dalību Latvijas Skolu kausam, kas notiks Pasaules čempionāta trasēs, jāaizpilda pieteikuma anketa.

Skolu komandu pieteikšanās norisināsies no 24. augusta līdz 15. septembrim (ja pieteikumā norādat, ka reģistrāciju veiksiet ar Excel dokumentu*) vai 22.septembrim (ja pieteikumā norādat, ka reģistrāciju veiksiet ar reģistrācijas kodu). 

* Reģistrācijas Excel dokumentu saņemsiet pēc anketas aizpildīšanas

Piesakoties skolas komandai, nepieciešams precīzi zināt komandas dalībnieku skaitu. Aizpildot pieteikuma anketu, jānorāda šādu informāciju:
skolas nosaukums;
dalībnieku skaits katrā distancē (1,609 km "Jūdze" un "5 km");
kontaktpersonas vārds, uzvārds;
kontakti saziņai;
pieteikuma formas aizpildīšanas veids (kontaktpersona vēlas ievadīt visus datus pati vai vēlas saņemt pieejas kodus, lai dalībniekus reģistrētu vecāki vai pilngadīgi aizbildņi);
izvēlētais maksāšanas veids (ar rēķinu vai, ja komanda izvēlas reģistrācijas veikt ar reģistrācijas kodu, tad vecākiem vai aizbildņiem iespējams apmaksu par skolēnu veikt ar savu maksājumu karti jau reģistrēšanās brīdī);
izvēloties apmaksu ar rēķinu – rekvizīti apmaksas veikšanai (rēķins var tikt sagatavots gan privātpersonai, gan uz juridiskas personas jeb uzņēmuma rekvizītiem).

PIETEIKUMA ANKETA

Kur iesniegt komandu dalībnieku sarakstu?

Lai pabeigtu savas skolas pieteikumu Latvijas Skolas kausam, nepieciešams iesniegt Excel datni dalībnieku saraksta iesniegšanas anketā. 

Gala dalībnieku saraksts (aizpildīta excel datne) jāiesniedz līdz 15. septembrim plkst. 17.00. 

DALĪBNIEKU SARAKSTA IESNIEGŠANAS ANKETA

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā, lūdzam sazināties, rakstot uz: riga23@necom.lv