Notiks vieglatlētikas treneru rudens konference

Ieva Misāne, 27/08/2023 12:00

15. septembrī Daugavas stadiona konferenču zālē treneri aicināti piedalīties seminārā.

Konferences programma
11:00-16:30
“Relatīvs enerģijas deficīts sportā” – Laila Ušacka  (90 min)

Laila Ušacka ir sporta medicīnas ārste rezidente, studējusi Latvijas universitātē, kā arī papildinājusi zināšanas dažādās tālākizglītības programmās Grieķijā, Somijā, Spānijā, Indonēzijā un citur.
Strādā Latvijas vīriešu virslīgas hokeja un florbola komandās, Nacionālajos Bruņotajos spēkos, strādājusi Latvijas Olimpiskajā vienībā.
Pasniedz lekcijas Latvijas Universitātē maģistra studiju programmā un arī treneru tālākizglītības programmā Sporta Izglītības aģentūrā.

 “Sporta pamatvērtības” – Ivans Šapošņikovs (45 min)
Ivans Šapošņikovs - Latvijas Antidopinga biroja eksperts izglītības un informācijas jautājumos.

“Sagatavošanās augstvērtīgiem sprinta distanču rezultātiem” teorētiskā un praktiskā daļa – Jaysuma Saidy Ndure (90 min) (angliski)
Jaysuma Saidy Ndure - 2012. gada Eiropas čempionāta un 2004. gada Āfrikas čempionāta bronzas medaļas laureāts 100m distancē. Norvēģijas rekordists 100m, kā arī Norvēģijas un Gambijas rekordists 200m.

“Drošs sports un treneri kā tā vēstneši” – Marita Zitmane (90 min)
Marita Zitmane ir asociētā profesore, Latvijas universitātes Komunikācijas studiju nodaļas vadītāja. Dzimtes, dzimtes atveidojuma medijos, reklāmas un patēriņa kultūras pētniece. Marie Curie stipendijas ieguvēja. Latvijas Zinātnes Padomes Fundamentālo un lietišķo pētījumu programmas projekta vadītāja.

Lai pieteiktos semināram, lūgums aizpildīt reģistrācijas anketu līdz 10. septembrim un apmaksāt savu dalību līdz 14. septembrim.
Pieteikuma anketa šeit.

Dalības maksa:
Studentiem (topošajiem treneriem un topošajiem sporta skolotājiem) – 20 eiro
Vieglatlētikas treneriem – 30 eiro
Citām personām – 50 eiro

Lai veidotu vieglatlētikas treneriem saistošāku uzstāšanos un sniegtu nepieciešamās zināšanas, dalībnieki reģistrējoties aicināti iesūtīt jautājumus lektoram par attiecīgo tēmu. Semināra laikā lektors atbildēs uz saņemtajiem jautājumiem.

Semināra apmaksas veidi, kas jānorāda anketā, – rēķina apmaksa (juridiskām personām) vai pārskaitījums Latvijas Vieglatlētikas savienībai (privātpersonām), maksājuma uzdevumā norādot – vārds, uzvārds, dalības maksa treneru seminārā 15.09.

Rekvizīti:
Biedrība Latvijas Vieglatlētikas savienība
Reģistrācijas numurs: LV40008029019
SEB Banka
UNLALV2X
Konts: LV89UNLA0002200700380

Semināra dalībnieki saņems apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides izglītības programmas apguvi 7 akadēmisko stundu apmērā.

Seminārs tiek rīkots projekta “Tālākizglītības programmu īstenošana sporta speciālistiem” ietvaros sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju padomi. Seminārs tiek līdzfinansēts no valsts budžeta līdzekļiem.

Jautājumu gadījumā sazināties ar Ievu Misāni: 26421115, ieva.misane@athletics.lv