Latvijas čempionāts jūdzes un maratona distancēs

Rebeka Ozolniece, 11/04/2023 13:00

Rimi Rīgas maratona elites programmā ir pieejams ierobežots reģistrāciju skaits augsta līmeņa skrējējiem, kuri atbilst programmas kvalifikācijas standartiem.

Elites programma ir pieejama skrējējiem, kuri atbilstošajā distancē būs izpildījuši kvalifikācijas normatīvu laika periodā no 2019. gada 1. janvāra līdz 2023. gada 16. aprīlim.

Pieteikumu iesniegšana noslēdzas 16. aprīlī!

2022. gada Top 3 finišētājiem un visu vecuma grupu uzvarētājiem, piedaloties tajā pašā distancē, kvalifikācijas standarti nav jāizpilda. Lūdzam aizpildīt anketu, lai apliecinātu savu nodomu startēt Rimi Rīgas maratonā 2023, un tev tiks nosūtīts reģistrācijas kods bezmaksas dalībai un attiecīgi pēc reģistrēšanās piešķirts elites numurs.

Rimi Rīgas maratona organizatori patur tiesības pēc saviem ieskatiem lemt, vai piešķirt dalību sportistam, kurš pretendē uz elites numuru.

Jāpiemin, ka Rimi Rīgas maratonā ikvienam Latvijas skrējējam būs iespēja cīnīties arī par Latvijas čempiona tituliem kā jūdzes, tā maratona distancēs. Elites programma sniedz iespēju nodrošināt skrējējam visērtāko starta pozīcijas vietu, lai uzstādītu pēc iespējas augstvērtīgāku rezultātu.

Vairāk lasi šeit.