ARTESIUM kļūst par Latvijas Vieglatlētikas savienības oficiālo ūdens atbalstītāju

LVS, 25/01/2019 15:00

Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS) noslēgusi sadarbības līgumu ar SIA “Artesium Baltic Distribution”, tādā veidā dabīgais ūdens ARTESIUM kļūst par LVS oficiālo ūdens atbalstītāju.

2019. gada sacensību sezonā visu vecuma grupu Latvijas čempionātos “Artesium Baltic Distribution nodrošinās dabīgo ūdeni, kas būs pieejams dalībniekiem, sacensību organizatoriem, tiesnešiem un brīvprātīgajiem. ARTESIUM ūdens būs pieejams arī citos Latvijas Vieglatlētikas savienības rīkotajos pasākumos.

Latvijas Vieglatlētikas savienības ģenerālsekretārs Dmitrijs Miļkevičs pauž gandarījumu par uzsākto sadarbību ar vietējo uzņēmumu: “Priecājos par jauno sadarbību, kas nodrošinās kvalitatīvu ūdeni mūsu pasākumos.”

"Kompānija “Artesium Baltic Distribution” jūtas ļoti pagodināta par sadarbības uzsākšanu ar Latvijas Vieglatlētikas savienību vai, kā sporta aprindās mēdz teikt, - sporta “Karalieni”. Ūdens sportista ikdienā ir neatņemama sastāvdaļa, un mums ir liels prieks, ka ARTESIUM kvalitatīvais ūdens būs ikdienā ar mūsu Latvijas vieglatlētiem. ARTESIUM devīze skan: Ūdens uzvarētājiem, tādēļ novēlam mūsu sportistiem izturību, neatlaidību un jaunus rekordus šajā sacensību gadā."