Latvijas vieglatlētikas savienībā būs jauns izlases direktors

LVS, 17/11/2017 17:00

Līdzšinējais izlases direktors Edvīns Krūms ir pārtraucis darbu Vieglatlētikas savienībā, lai turpmāk vairāk koncentrētos sporta attīstības darbam Carnikavas novadā.

Edvīns Krūms septembrī uzsāka darbu Carnikavas novada domē Sporta stratēģiskās nodaļas vadītāja amatā. “Mans galvenais darba uzdevums ir izstrādāt un realizēt sporta attīstības ilgtermiņa stratēģiju. Šis darbs prasa laiku un resursus. Un ikvienam no mums dzīvē pienāk brīdis, kad jāizdara izvēle. Savu izvēli esmu izdarījis, tāpēc vairāk pievērsīšos sporta attīstībai novadā, kurā dzīvoju, kur aug mani dēli. Redzu, cik ļoti kvalitatīvi Vieglatlētikas savienība strādā attīstības virzienā. Īsā brīdī ir paveikti daudzi darbi un uzsākti jauni projekti. No sirds vēlos pateikties vadībai, kolēģiem, izlases sportistiem un treneriem par kopējo darbu.”

Vieglatlētikas savienības prezidente Ineta Radeviča: “Edvīns Krūms lieliski tika galā ar saviem pienākumiem īpaši vasaras sezonā, kad Latvijas izlasēm visās vecuma grupās bija jāpārstāv valsts vairākās starptautiskajās sacensībās. Viņa pieredze palīdzēja sportistiem sagatavoties un pārliecinoši startēt sacensībās. Pateicos par paveikto un novēlu viņam veiksmīgu karjeras turpinājumu!”

Tuvākajā laikā tiks izsludināts konkurss uz izlases direktora amata vietu.