ASV koledžu un universitāšu sporta stipendijas Latvijas studentiem: rokasgrāmata

LVS, 12/03/2013 12:02

Rokasgrāmata nodrošina vispārēju informāciju par sporta stipendiju iegūšanas iespējām ASV koledžās un universitātēs Latvijas studentiem. Autors: Dr. Barijs Movels (Barry Mowell) – Latvijas goda konsuls Floridā, ASV

Šajā rokasgrāmatā iekļautā informācija nav visaptveroša un nevar tikt uzskatīta par juridisku padomu vai tikt izmantota kā vienīgais informācijas avots ASV izglītības iestāžu sporta stipendiju sistēmas apgūšanai. Rokasgrāmata sniedz informāciju par dažādiem pamatjautājumiem saistībā ar studentu atlases procesu sporta programmām ASV izglītības iestādēs un var tikt izmantota kā pamatinformācijas avots, iepazīstoties ar pieejamajām stipendiju iespējām.

Daudzi Latvijas studenti jau ir saņēmuši sporta stipendijas mācībām ASV (tostarp arī pilna seguma stipendijas). Ceram, ka apkopotā informācija un ieteikumi kā iegūt nepieciešamo papildinformāciju, komunicēt ar treneriem un pieteikties stipendijām, palīdzēs arī citiem Latvijas studentiem, kuri vēlas iegūt augstāko izglītību ASV, izmantojot savus sportisko sasniegumus.

Rokasgrāmatu var apskatīt tiešsaistē - latvia-florida.org vai rakstam pievienotajā pielikumā.