Ministru prezidents Māris Kučinskis tiekas ar Latvijas Vieglatlētikas savienības pārstāvjiem (1)

Ieva Misāne, 31/05/2017 13:01
No kreisās: Jānis Golubevs, Ineta Radeviča, Māris Kučinskis, Dmitrijs Miļkevičs

Ministru prezidents Māris Kučinskis 31. maijā tikās ar Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidenti Inetu Radeviču, ģenerālsekretāru Dmitriju Miļkeviču un valdes locekli Jāni Golubevu.

Tikšanās laikā tika izskatīti jautājumi par pašreizējo situāciju vieglatlētikā, attīstības vīziju, infrastruktūras aktualitātēm, problēmām un to risinājumu iespējām. 

Latvijas Vieglatlētikas savienības pārstāvji ir pateicīgi Premjeram par veltīto laiku, atsaucību un izpratni, ka vieglatlētikai ir nepieciešams mērķtiecīgs un izsvērts atbalsts no valsts puses. 

Komentāri (1)

Andis Austrups (@AndisAustrups) 31/05/2017 17:43, pirms 6 gadiem
Ļoti labi, tikās un ir vīzija! Man, trenerim parastajam, tā vīzija galīgi nav skaidra! Vēl jaunā vadība iestrādājas, tāpēc nekritizēju, bet norādu uz problēmām, kas jārisina. Skaidri un gaiši pasakiet, kā Jūs redziet, ko var izdarīt! Man nav skaidrs stadiona "Daugava", Rīgā rekonstrukcijas modelis! Rezerves laukumā būs mākslīgais segums, līdz ar to tādās disciplīnās, kā diska mešana, vesera mešana un šķēpa mešana(!!!), Rīgā nebūs kur trenēties! Runā, ka šķēpu varēšot centrālajā arēnā mest... neticu! Iesācēji noteikti nevarēs! Vieglatlētika bez mešanām, nav vieglatlētika. Šķēpa mešana vēl ir, bet vajag vēl jaunos -mums ir spēcīgas tradīcijas! Rīgā " izmirst" mešanu treneri! Tāpat, kā nav sporta skolā "Arkādija" kārtslēkšanas, daudzcīņas, augstlēkšanas, lodes grūšanas, diska mešanas, vesera mešanas, garās barjerskriešanas utt. Rīgā dzīvo, strādā vai mācās vismaz puse Latvijas iedzīvotāju!