100 000 par Latvijas rekordu!

LVS, 27/05/2011 14:46

Lojalitātes programma BalticMiles izaicina šķēpmetēju Vadimu Vasiļevski starptautiskajās sacensībās Rīgas Kausi 2011 pārspēt Latvijas rekordu šķēpmešanā un par to saņemt 100 000 BalticMiles Punktus. Par tiem viņš var iegādāties līdz pat 20 aviobiļetēm airBaltic tiešajos reisos vai arī 100 kino biļetes.

Arī tev - Sportacentrs.com lietotāj, ir iespēja vinnēt lielisku balvu - I-pod nano 16 Gb. Izdari savu likmi rakstot komentāros. Cik tāls tavuprāt būs Vadima metiens?

Latvijas šķēpmetējs Vadims Vasiļevskis ir 2004.gada Atēnu Olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs. Latvijas rekords šķēpmešanā pašlaik ir 90,73 m, kas ir arī sportista personīgais rekords. Šis rezultāts Vadimu Vasiļevski ierindo 10.vietā visu laiku labāko šķēpmetēju rangā.

Starptautiskās sacensības vieglatlētikā Rīgas Kausi 2011 notiks šī gada 2.jūnijā stadionā “Daugava”. Tās organizē Latvijas Vieglatlētikas savienība sadarbībā ar Rīgas domi.

BalticMiles ir pirmā daudzpartneru lojalitātes programma Baltijas valstīs. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles piedāvā pelnīt Punktus, iegādājoties aviobiļetes, viesnīcu pakalpojumus, SPA pakalpojumus, auto nomu, kino biļetes, smaržas un kosmētiku, dārglietas un rokas pulksteņus, dizaina priekšmetus, somas un koferus ceļošanai, bērnu mantas un 2700 cita veida preces un pakalpojumus. Tie visi aplūkojami Welcome to BalticMiles! - BalticMiles loyalty... interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot Punktus dažādiem labdarības projektiem.

Ērtākais veids kā klienti var pieteikties BalticMiles programmai ir reģistrējoties internetā Welcome to BalticMiles! - BalticMiles loyalty... vai sazinoties ar BalticMiles klientu apkalpošanas tālruni. Klienti var pieteikties programmai arī aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga, vai arī programmas partneru tirdzniecības vietās.

Arī tev - Sportacentrs.com lietotāj, ir iespēja vinnēt lielisku balvu - I-pod nano 16 Gb. Izdari savu likmi rakstot komentāros. Cik tāls tavuprāt būs Vadima metiens?

Turpmākai informācijai:
E-pasts: media@balticmiles.com
Welcome to BalticMiles! - BalticMiles loyalty...