6. jūlijā norisināsies LVS x Maxima kauss četrcīņā finālposms

Rebeka Ozolniece, 03/07/2024 10:00

Fināla posmā 60 sportisti par kausiem un īpašām balvām no Maxima cīnīsies individuālajā vērtējumā.

Šī gada maijā norisinājās LVS x Maxima kauss četrcīņā, ko veidoja 5 reģionālie posmi (14. maijā Jelgavā, 15. maijā Cēsīs un Preiļos, 16. maijā Kuldīgā un 17.maijā Salaspilī), ļaujot U14 un U16 vecumu grupu bērniem pārbaudīt savas spējas dažādās vieglatlētikas disciplīnās. Atlases posmos kopā tika noskaidroti 5 spēcīgākās komandas, kuras tika apbalvotas ar dāvanu kartēm jauna inventāra iegādei. Tāpat tika noskaidroti 60 spēcīgākie sportisti individuālajās sacensībās, kuri sacentīsies fināla posmā 6. jūlijā Valmierā, Latvijas Valsts prezidenta balvas izcīņas dienā.

Pateicoties sacensību atbalstītājam Maxima, Latvijas Vieglatlētikas savienībai (LVS) ir iespēja veicināt vieglatlētikas pieejamību ikvienam bērnam Latvijā, popularizējot kustības spēku un vieglatlētiku kā tā pamatu. LVS un Maxima mērķis ir stiprināt aktīva un veselīga dzīves veida nostiprināšanos, veidojot ilgtspējīgu programmu, kas pieejama ikvienam bērnam Latvijā. 

Spēcīgāko sportistu apbalvošana norisināsies plkst. 17.10.

Visiem LVS x Maxima kauss četrcīņā dalībniekiem un viņu treneriem tiks nodrošināta iespēja bezmaksas vērot "Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā" pirmo sacensību dienu, atbalstot un jūtot līdzi Latvijas spēcīgākajiem sportistiem.