Atgādinājums prognozētājiem

LVS, 02/06/2014 06:58
Laura Ikauniece
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Prieks par prognozētāju aktivitāti Vieglatlētikas prognožu spēlē, tā turpināt! Vēl tikai vēlamies atgādināt spēles noteikumus, kā tikt pie galvenās balvas - brauciena uz Eiropas čempionātu vieglatlētikā telpās 2015. gada sākumā Prāgā.

Vēlamies vēlreiz atgādināt šo prognožu spēles noteikumu niansi – uzvarētājs un Galvenās balvas (vieglatlētikas mecenāta Valentīna Francuzēviča sagādāts brauciens uz Eiropas vieglatlētikas čempionātu telpās Prāgā 2015. gada ziemas sezonā: VIP akreditācija, dzīvošana 5* viesnīcā un biļete uz pasākuma notikuma vietu) ieguvējs būs tas prognozētājs, kurš 30. novembrī būs savācis visvairāk punktus un ziedojis Latvijas Vieglatlētikas savienībai vismaz 20 eiro.
Punktus lielās balvas izspēlē prognozētājs sāk krāt kopš ziedojuma brīža (punktu uzskaiti sākot ar nākamā mēneša prognozi), saglabājot kopējo punktu summu cīņā par veicināšanas balvām. Spēlē var piedalīties, arī neveicot ziedojumu, tomēr tad prognozētājs uz Galveno balvu nepretendē.
Ja vēlies pretendēt uz Galveno balvu, „nevelc garumā” un sniedz savu artavu vieglatlētikas sportam ziedojuma veidā, lai punkti sāk krāties jau šodien. Tā būs Tava unikālā iespēja vienīgajam kā VIP viesim aizbraukt uz Eiropas vieglatlētikas čempionātu un izbaudīt neatkārtojamo sacensību gaisotni un sportistu sabiedrību!

Informācijai:
Latvijas Vieglatlētikas savienība
SEB Banka
UNLALV2X
Konts: LV89UNLA0002200700380

Dainis Āzens