Stāstu konkursa “Mans treneris ir to pelnījis” uzvarētāja paziņošana

LVS, 02/06/2014 19:16
Nippon Auto Honda automašīnas 2012. gada sacensībās "Rīgas Kausi"

Maijā Vieglatlētikas savienība sadarbībā ar Nippon Auto izsludināja stāstu konkursu “Mans treneris ir to pelnījis”. Konkursa mērķis bija piedāvāt iespēju vieglatlētiem radīt stāstus un izteikt viedokli, kāpēc viņu treneris ir pelnījis Honda Civic no Nippon Auto.

Kopā tika saņemti 18 lieliski darbi! Žurijas locekļi – savienības prezidents Guntis Zālītis, Nippon Auto pārstāvji, radio SWH sporta žurnālists Anatolijs Kreipāns un Latvijas Olimpiskās vienības preses sekretāre Marita Vilciņa – darbus ir novērtejuši un noteikuši konkursa uzvarētaju! Ar treneri-uzvarētāju un stāsta autoru sazināsimies personīgi, bet treneri apbalvosim 21. jūnijā Rīgā, kad Daugavas stadionā sāksies vieglatlētikas lielākais notikums Latvijā – Eiropas komandu čempionāta 2. līgas sacensības!

Paldies visiem konkursa dalībniekiem, kuri veltīja laiku un stāstu veidā pateica “Paldies” saviem treneriem par ieguldīto darbu līdz šim!

Informācijai: Sākotnēji tika minēts, ka trenera apbalvošana notiks Latvijas čempionāta C grupai ietvaros 6. jūnijā Rīgā. Tomēr vairāku apstākļu dēļ apbalvošana notiks 21. jūnijā. Paldies par sapratni!