27. un 28. jūlijā Ogrē notiks Latvijas čempionāts (Papildināts)

LVS, 22/07/2019 10:00

Sacensības vienlaicīgi būs arī Latvijas U23 čempionāts. Līdz ar to divu dienu garumā tiks noskaidroti jaunie valsts čempioni pieaugušo un U23 vecuma grupā.

Sacensības atklās un divu dienu garumā sportistus atbalstīs LVS prezidents Arnis Lagzdiņš, kurš kopā ar Treneru padomes priekšsēdētāju Mārci Štrobinderu aicina trenerus un komandu pārstāvjus uz atvērtām sarunām par aktuāliem jautājumiem.

Starptautiskā Vieglatlētikas federāciju asociācija (IAAF) ir nolēmusi ieviest duālo kvalifikācijas sistēmu Tokijas Olimpiskajām spēlēm, apvienojot gan kvalifikācijas normatīvus, gan jauno IAAF pasaules ranga sistēmu. Latvijas čempionāts to sacensību vidū, kur sportisti var iegūt ranga punktus, tādā veidā padarot sacensības īpašākas Tokijas Olimpisko spēļu kandidātiem. Sacensībām piešķirts augstais B līmenis. Plašāk par jauno rangu sistēmu – šeit.

Sacensību sākums 27. jūlijā plkst. 15.00, savukārt 28. jūlijā – 11.00.

Vesera mešanas sacensības notiks 28. jūlijā plkst. 11.00 Kokneses sporta centra stadionā.

Sacensībām iespējams pieteikties šeit līdz 23. jūlija plkst. 18.00.

Sacensību tiešraide būs pieejama www.sportacentrs.com un Sportacentrs TV.

Papildinājums.
Vesera metējiem, kuriem nepieciešams transports no Ogres uz Koknesi un atpakaļ, lūgums pieteikties, rakstot uz lauris.madzuls@athletics.lv vai zvanot 28355250.