Jau 9. reizi Kuldīgā notiks Katrīnas kauss

LVS, 14/01/2019 14:00

Kuldīgas vieglatlētikas manēžā 19. janvārī notiks “Kuldīgas Katrīnas kauss 2019”, kur sportisti par uzvarām sacentīsies šādās disciplīnās: 60 m, 400 m un 1000 m skrējienā, 60 m barjerskrējienā, tāllēkšanā, augstlēkšanā sievietēm un kārtslēkšanā vīriešiem.

Starta protokoli un online rezultāti:
Sievietes
Vīrieši


Sacensības tiešraidē varēs vērot www.sportacentrs.com, taču vislabāk sportistu sniegumiem varēs sekot līdzi klātienē Kuldīgas vieglatlētikas manēžā.

Kā jau ierasts, sacensības kuplinās ārzemju sportisti no Ungārijas, Lielbritānijas, Grieķijas, Nīderlandes, Zviedrijas, Lietuvas, Itālijas, Maltas un citām  valstīm.

Klātienē redzēsim Latvijas labākās vieglatlētes Guntu Vaičuli un Sindiju Bukšu. Protams, intriga būs  sprinta distancēs, kur pieteikti dalībnieki, kuru sezonas labākie rezultāti var pretendēt uz manēžas rekordiem. Dalībnieku vidū būs Latvijas rekordists tāllēkšanā Elvijs Misāns, olimpietis Mareks Ārents kārtslēkšanā un citi sportisti. Arī garākajā 1000 m distancē pieteikti vairāki dalībnieki, kuri cīnīsies ne tikai par Katrīnas kausu, bet Latvijas labākie sportisti arī par NIKE dāvāto dāvanu karti, ko saņems arī augstvērtīgāko rezultātu īpašnieki sievietēm un vīriešiem.