Trīscīņas sacensībās “Pirmie starti vieglatlētikā” atklās jaunos talantus

LVS, 22/05/2018 12:00
Guntis Bērziņš

Latvijas Vieglatlētikas savienība sadarbībā ar atbalstītājiem Aizdevums.lv un Sportland atklās jaunu vieglatlētikas trīscīņas sacensību programmu “Pirmie starti vieglatlētikā” ar mērķi veicināt bērnu vispusīgo fizisko attīstību. Sacensību pirmais posms notiks 29. maijā Daugavas stadionā.

Meklējot jaunos talantus,  sacensībās aicināti piedalīties 2008. un 2009.  gadā dzimušie jeb 9 un 10 gadus veci zēni un meitenes.

Sacensības notiks šādās trīscīņas disciplīnās – 50 m, tāllēkšana no vietas un pildbumbas mešana.

Organizācijas aicinātas sūtīt savus pieteikumus līdz 25. maija plkst. 15.00 uz e-pastu sacensibas@athletics.lv

Sacensību sākums 29. maijā Daugavas stadionā. plkst. 11:00.

Dalības maksa sacensībās ir EUR 5, kas jāiemaksā LVS kontā līdz 2018. gada 25. maijam. Plašāka informācija par apmaksas kārtību un sacensību tehniskajiem nosacījumiem – sacensību nolikumā.

Sacensībās tiks apbalvoti 1.-6. vietu ieguvēji katrā vecuma grupā ar sacensību organizatoru sarūpētajām balvām. 1.-3. vietu ieguvēji kopvērtējumā saņems pārsteiguma balvas no sacensību atbalstītājiem. Katras vecuma grupas uzvarētājs saņems īpašo sacensību uzvarētāja t-kreklu.

Meklēsim jaunos talantus kopā! Aicinām aktīvos trenerus un komandu vadītājus pieteikt Jūsu organizācijas sportistus – jaunos talantus.

Trīscīņas nākamais posms notiks rudenī. Plašāka informācija tiks publicēta drīzumā.