10. Starptautiskais Baltijas Sporta medicīnas kongress

LVS, 12/02/2018 14:54

10. Starptautiskais Baltijas Sporta medicīnas kongress notiks 2018. gada 20. un 21. aprīlī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

Kongresa sauklis ir “Sporta medicīna – mēs sadarbojamies!” Tas sniegt iespēju papildināt zināšanas un attīstīt sadarbību, lai veidotu Latvijā kvalitatīvu, inovatīvu un ilgtspējīgu cieši ar sporta medicinu saistīto - sporta nozari.

Kongresā būs iespēja klausīties zinātnieku un ekspertu priekšlasījumus sporta medicīnas, sporta, kardioloģijas, traumatoloģijas, rehabilitācijas, farmakoloģijas, fizioterapijas, uzturzinātnes un radioloģijas nozarēs; piedalīties diskusijās un darboties praktiskajās nodarbībās par pleca un ceļa locītavu izmeklēšanas un teipošanas metodes, iepazīsieties ar jaunākajām diagnostikas metodēm sporta medicīnā un redzēt, kā notiek paralimpisko sportistu sporta medicīniskā klasifikācija.

Kongresa prezidente Dr. Sandra Rozenštoka:
Organizējot kongresu, esam izvirzījuši mērķi akcentēt Sporta medicīnas nozares multidisciplināro raksturu un cieši sadarboties ar citām medicīnas nozarēm. Tas vairotu savstarpējo izpratni un uzlabotu profesionālu sportistu un sporta entuziastu veselību un dzīves kvalitāti!”

Aicinu iepazīties:

Kongresa oficiālā valoda ir angļu valoda, iespēju robežās nodrošināsim tulkošanu.

Lai atzīmētu Starptautiskā Baltijas Sporta medicīnas kongresa 10. gadadienu, aicinu 20. aprīlī apmeklēt kongresa Atklāšanas ceremoniju un koncertu, savukārt 21. aprīlī aicinām apmeklēt latviskā gaisotnē organizētās Kongresa vakariņas (par papildu samaksu). 


Jautājumu gadījumā esat laipni aicināti sazināties ar kongresa sekretariātu:
Organizātoriskie un tehniskie jautājumi: Līga Hartpenga, +37167085089,  liga.hartpenga@con-ex.com
Reģistrācija un naktsmītnes: Māra Barbare, +371 67085024,  mara.barbare@con-ex.com