Aizvadīta pirmā "Maxima Ģimeņu stafešu diena"

Rebeka Ozolniece, 16/05/2022 14:00
Foto: Guntis Bērziņs

14. maijā, Jāņa Daliņa stadiona vieglatlētikas manēžā pirmo reizi norisinājās “Maxima Ģimeņu stafešu diena”.

Pasākums sastāvēja no divām daļām, kurās bija iespējams piedalīties visai ģimenei, kopvērtējumā cīnoties par godalgotām vietām.

“Veiklības stafetes ar Bērnu vieglatlētikas programmas elementiem”, veidoja astoņi uzdevumi, kurus vienu pēc otra, nenoteiktā secībā bija iespējams veikt divu stundu garumā. Šajās stafetēs visizveicīgākās ģimenes izrādījās:

1. “Team Pētersoni” – 75p.
2. “Ozo team” – 73p.
3. “Križinka”- 71p.

Jāsaka, ka “Ģimenes stafetes” bija aizraujošākā pasākuma daļa, kurā ģimenes plecu pie pleca sacentās, lai kopīgiem spēkiem pēc iespējas ātrāk veiktu 400 metru distanci. Distance bija sadalīta trīs posmos, 200m + 150m + 50m. Lai arī posmu sadalījums nebija noteikts, mazie censoņas ne mirkli nebijās stāties pretī arī augumā krietni lielākiem sāncenšiem, cīņas spars no pirmā līdz pēdējam metram nepameta mūs sportistus. Visātrākās ģimeņu komandas:

1. “Speed” ar rez. 1:00,84
2. “Strazdiņu ģimene” ar rez. 1:01,56
3. “Ozo team” ar rez. 1:02,50

Sakām milzīgu paldies Latvijas Vieglatlētikas savienības ģenērālsponsoram un šī pasākuma galvenajam atbalstītājam. Maxima bija parūpējusies par īpašu atpūtas zonu, kur atvilkt elpu, atspirdzināties un iestiprināties. Kā arī tika sarupētas pārsteigumu balvas ik vienai ģimenei, kura startēja pirmajā “Maxima Ģimeņu stafešu dienā”. 

Par sportiskām un vienotām ģimenēm!

Bildes meklē šeit.